Menu

Pleinvrezers

Bert Jansen bertjansen

Na jaren basisonderwijs overgestapt naar het VO als leraar Nederlands en maatschappijleer. Schrijft teksten, zingt, speelt gitaar en piano en veegt als conciërge misstanden op een hoop.

Onno Vis   onnovis

Leerkracht basisonderwijs in hart en ziel. Zingt, schrijft teksten, en van zijn humor verdroogt zelfs een cactus.

 

 

Elbert Droop  elbertdroop

Docent in het voortgezet onderwijs, met jarenlange ervaring in het basisonderwijs, bij z’n leerlingen en bij Pleinvrees beroemd om z’n pianospel en z’n one-liners.

 

 

Leo Brederveld  leobrederveld

Is na 33 jaar basisonderwijs een eigen weg ingeslagen. In het weekend is hij schipper en kun je met hem mee langs plaatsjes aan de voormalige Zuiderzee, door de week speelt hij zijn eigen theatervoorstelling op scholen in het hele land. Houdt zich bij Pleinvrees vooral bezig met de techniek voor, tijdens en na de voorstelling. Zonder Leo zie en hoor je Pleinvrees niet staan……Enige vorm van stress is hem vreemd…

Theo Quist

Theo is de andere helft van het duo Leo en Theo. Is nog niet zo lang bij Pleinvrees, maar heeft z’n plek al duidelijk ingenomen. Is van meer markten thuis dan een reizende marktmeester. Vindt alles goed en leuk, als je hem maar zijn gang laat gaan. Zet Pleinvrees in het licht en is evenals Leo een baken van rust in de woelige wereld die Pleinvrees heet.

Wilt u ons boeken?

Wilt u ons boeken? Of heeft u een vraag of opmerking over Pleinvrees Onderwijs Cabaret? U kunt ons bereiken op info@pleinvrees.com of ga naar contact

Ga naar contact